U bent hier

AlbaNova

Bezoekers krijgen op AlbaNova een rijk aanbod historische muziek, participatieve projecten, avontuurlijke creaties, workshops en installaties voorgeschoteld. Dit alles tijdens een festivaldag (of zelfs festivalweekend) die meer dan ooit een totaalervaring wil zijn, en ook families met kinderen en jongeren wil aanspreken.

AlbaNova wil artiesten én publiek uitdagen, en elke bezoeker de kans geven om de muzikale horizon te verruimen. AlbaNova wil inspireren, creëren en ontwikkelen door verbindingen te leggen tussen muzikale rijkdom van vroeger en nu, door ontmoetingen te creëren tussen professionele artiesten en amateurs, tussen muziekmakers en muziekliefhebbers.

AlbaNova is een luidspreker voor de ambities en dromen van de meest beloftevolle muziekmakers van de huidige generatie en wil hen ontwikkelingskansen bieden die elders minder vanzelfsprekend zijn. Jaarlijks werken we daarom met een centrale festivalgast die niet alleen samen met ons een programma samenstelt, maar die we ook de kans geven om een unieke creatie te realiseren, met muzikaal erfgoed als vertrekpunt en actieve participatie van diverse doelgroepen als belangrijke doelstelling.

AlbaNova is een organisatie van Musica, Impulscentrum voor Muziek en Landcommanderij Alden Biesen. 

Bekijk hieronder de aftermovie van AlbaNova 2016:

Zoekveld

Kalender

m d w d v z z
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
 
 
 
 
 

Nieuwsbrief