U bent hier

Algemene info

INSCHRIJVEN VOOR STAGES
Inschrijven gebeurt schriftelijk met een inschrijvingsformulier, per fax, mail of via www.musica.be (je vindt per cursus een inschrijvingsformulier). Na de inschrijving stuurt Musica een bevestiging en een betalingsverzoek met de nodige informatie.

Opgelet: De inschrijving is pas geldig als u het volledige bedrag gestort heeft op rekening IBAN BE27 0012 3667 0073 (BIC GEBABEBB) van Musica. Na ontvangst van het inschrijvingsgeld stuurt Musica een factuur ter bevestiging van de inschrijving.

BETALING
De cursusprijs
Volpension (tenzij anders vermeld)
Omvat alle kosten voor verblijf, maaltijden, cursusmateriaal, partituren en begeleiding.

Externaat
Omvat alle kosten behalve verblijf en maaltijden.

KORTINGEN
Vanaf een tweede inschrijving per jaar per gezin voor wie jonger is dan 26 jaar: korting van 10% (enkel voor activiteiten van meerdere opeenvolgende dagen, niet cumuleerbaar met eventuele andere kortingen).

DEELNEMERSINFORMATIE
Drie weken vóór de start van de cursus krijgt elke deelnemer de deelnemersinfo: een deelnemerslijst, praktische richtlijnen en eventuele specifieke vragen van de docenten.

MUSICA CULTUURSCHAKEL
Musica is erkend als cultuurschakel (meer info: dynamo3.canoncultuurcel.be).
Scholen die dat wensen kunnen gratis tickets vragen bij De Lijn om via de gewone busverbindingen tot bij Musica te raken.

BEGELEIDERSPAS
Het provinciebestuur biedt personen met een handicap de mogelijkheid om een begeleiderspas te bekomen. Met deze provinciale begeleiderspas kan een persoon met een handicap die in Limburg woont, zijn of haar begeleider gratis meenemen naar het theater, optredens, sportmanifestaties, tentoonstellingen, ... Musica erkent deze begeleiderspas. Alle informatie over de begeleiderspas en de lijst met deelnemende organisaties vind je op www.limburg.be/begeleiderspas.

FOTO- EN FILMOPNAMES
Tijdens Musica-activiteiten kunnen foto- en filmopnames gemaakt worden, door of op vraag van Musica. Musica gebruikt deze beelden enkel om promotie te maken voor haar activiteiten. Indien u dit niet wenst, gelieve dit dan uitdrukkelijk bij de inschijving of reservatie te vermelden.

WET OP DE PRIVACY
De verzamelde gegevens gebruikt Musica uitsluitend om je op de hoogte te houden van de activiteiten en te verwittigen in geval van wijzigingen. Het beheer van de adresgegevens gebeurt conform de wet van 8 december 1992 in verband met de bescherming van de persoonlijke gegevens.

GIFTEN
Wie Musica financieel wil steunen kan altijd een gift overmaken. Giften vanaf 40 euro (hoogte van bedrag is onbeperkt) zijn aftrekbaar van de inkomstenbelastingen (geldt enkel voor belastingbetalende in België). Het bedrag kan je storten op rekening IBAN BE27 0012 3667 0073 (BIC GEBABEBB) met als vermelding gift. Je ontvangt van ons een bewijs van storting.

Onkostennota voor aankopen

Verplaatsingskosten

Zijn er nog vragen? Neem dan gerust contact op met het secretariaat.

Zoekveld

Kalender

m d w d v z z
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 

Nieuwsbrief