U bent hier

KLANKENBOS, EEN UNIEKE COLLECTIE KLANKINSTALLATIES


In Klankenbos brengen hedendaagse kunstwerken klanken voort. Niet alleen je oren worden geprikkeld, je kunt ook je ogen de kost geven, want de klankinstallaties zijn boeiende beeldende kunstwerken die het bekijken meer dan waard zijn.

Klankenbos is dus een bijzondere (klank)kunstervaring in openlucht, waarbij je wordt meegenomen langs een wandelparcours in het Provinciaal Domein Dommelhof in Neerpelt.

Klankenbos is een collectie van dertien klankkunstwerken in open lucht en drie mobiele klankinstallaties. De omvang en de permanente toegankelijkheid van de collectie is een unicum in Europa.

Iedereen is welkom in Klankenbos en kan het op eigen houtje verkennen – gratis, op elk moment van de dag. Met de (gratis te downloaden) Klankenboscatalogus haal je nog meer uit de wandeling. In Klankenbos zijn ook rondleidingen mogelijk. Musica organiseert in en rond het bos bovendien heel wat activiteiten, ook voor groepen en scholen. Voor leerkrachten kleuteronderwijs en lager onderwijs is er een infomap.

De klankinstallaties
De Klankenboscatalagus
Rondleidingen en andere activiteiten
Infomappen kleuteronderwijs en lager onderwijs
Klankenbos praktisch
Toeristische tips

Zoekveld

Kalender

mei

m d w d v z z
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 

Nieuwsbrief