U bent hier

Vier nieuwe leden voor onze Raad van Bestuur

donderdag 15 december 2016

Sinds kort telt onze Raad van Bestuur vers bloed in viervoud. We stellen de nieuwe leden graag kort aan je voor.

An-Heleen De Greef (Brussel)

Momenteel aan het werk bij Dokters van de Wereld als Hoofd Private & Corporate Engagement en bij de KULeuven als gastdocente International & European Cultural Policymaking. Specialiste fondsenwerving, culturele beleidsanalyse en management dankzij o.a. werkervaringen bij IAMIC (International Association of Music Information Centres), Jeugd en Muziek Brussel en UNESCO. Werkte eerder ook voor de Muntschouwburg en Cappilla Flamenca. An-Heleen studeerde musicologie, internationale betrekkingen & conflict management en cultural management & policymaking.

Ann Laenen (Malta)

Studeerde kunst- en theaterwetenschappen en behaalde een PhD in kunsteducatie. Werkte ondermeer voor de Muntschouwburg en Antwerpen Open. Was later departementshoofd en decaan van MAD Faculty en onderzoeker, adviseur en decaan van LUCA School of Arts. Momenteel is ze coördinator van het Artist in Residence programma voor Valletta 2018 en geeft ze les aan het Departement Digital Arts van de University of Malta. Ann is ook lid van de Adviescommissie Kunsten.

Erwin Roebroeks (Amsterdam)

Zelfstandig schrijver en onderzoeker in muziek. Hij publiceerde in gerenommeerde tijdschriften en programmeerde voor La Biennale di Venezia. Verder is hij cultuuradviseur voor de Europese Commissie en geeft hij regelmatig lezingen.

Erwin Verbist (Bouwel)

Momenteel directeur aftersales bij BMW Jorssen NV na een loopbaan in de cultuursector bij ondermeer Bozar, Brussels Philharmonic, de Muntschouwburg en Prometheus Ensemble. In een vorig leven ook leraar dwarsfluit en freelance musicus bij verschillende orkesten en ensembles. Nog steeds een gepassioneerd concertganger en actief musicus.

Zoekveld

Kalender

m d w d v z z
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 

Nieuwsbrief