Babelut Parcours @ASTRA

Het heelal is prachtig en er valt veel te ontdekken. Behalve sterren zweeft er vanalles rond: steen, stof, gas, ijs, manen en planeten. Speel en ontdek samen met 3 top-muzikanten de muziek en de geluiden uit de ruimte.

Ga je mee op avontuur in Babelut Parcours @ASTRA?

Op 25 & 26 november 2023 gaat ons interactief belevingsparcours voor de allerjongsten (0-5 jaar) en hun (groot)ouders in première te Pelt. Save the date!

Wanneer

Zaterdag 25 & zondag 26 november 2023

Waar

Provinciaal Domein Dommelhof, Pelt

 • Parcours

  Parcours

  Babelut Parcours is een muzikale reis voor kinderen van 0-5 jaar en hun begeleiders. Internationale artiesten en muzikanten nemen het publiek mee op een belevingstraject voor al de zintuigen – boordevol muziektheater, klankinstallaties en muzikale interactie.


 • Babelut Parcours @ASTRA
  25 & 26 november 2023

  Babelut Parcours @ASTRA

  Het heelal is prachtig en er valt veel te ontdekken. Behalve sterren zweeft er vanalles rond: steen, stof, gas, ijs, manen en planeten. Speel en ontdek samen met 3 top-muzikanten de muziek en de geluiden uit de ruimte. Ga je mee op avontuur in Babelut Parcours @ASTRA? Op 25 & 26 november 2023 gaat ons …

  Babelut Parcours @ASTRA Lees verder »


 • Babelut Parcours ZIMZUM
  Tournee vanaf december 2021

  Babelut Parcours ZIMZUM

  In Babelut Parcours ZIMZUM wanen kleine kinderen zich groot en grote mensen zich klein. Door plooien en rekken, vouwen en strekken, raakt alles uit proportie.  Babelut Parcours is een tweejaarlijks muzikaal belevingsparcours voor kinderen van 0 tot en met 5 jaar en hun (groot)ouders. Internationale artiesten nemen de deelnemers mee in een ontdekkingstocht vol muziek, …

  Babelut Parcours ZIMZUM Lees verder »