Babelut Parcours: ZIMZUM

© Marc Ras

In Babelut Parcours ZIMZUM wanen kleine kinderen zich groot en grote mensen zich klein. Door plooien en rekken, vouwen en strekken, raakt alles uit proportie. 

Babelut Parcours is een tweejaarlijks muzikaal belevingsparcours voor kinderen van 0 tot en met 5 jaar en hun (groot)ouders. Internationale artiesten nemen de deelnemers mee in een ontdekkingstocht vol muziek, klankinstallaties en vooral veel interactie. Passief deelnemen is géén optie: de jonge bezoekers worden zelf kleine kunstenaars en een inspiratiebron voor de acteurs, muzikanten en dansers.

Samen met muzikaal ensemble Down The Rabbit Hole, dramaturg Koen Haagdorens, componist Frédéric Verrières en theatermaker Tina Heylen ontwikkelen we een gloednieuw muzikaal belevingsparcours als opvolger voor IGLO en GOUD: Babelut Parcours ZIMZUM, waarin we auditief en visueel in en uitzoomen, van indrukwekkend tot intiem en weer terug.

Tijdens de voorstelling transformeert de scenografie voortdurend. Verplaats je van een grote ruimte gevuld met levendige electronics naar een kleine kamer met intieme melodie, en weer terug. Het visuele en muzikale spel van de artiesten prikkelt al je zintuigen. Daarnaast stimuleert het de allerjongsten om zelf op ontdekking te gaan en actief deel te nemen aan Babelut Parcours ZIMZUM.

Babelut Parcours is een concept van Musica Impulscentrum.

ZIMZUM is een coproductie van Musica met C-TAKT, Ensemble Down The Rabbit Hole, dramaturg Koen Haagdorens, componist Frédéric Verrières en theatermaker Tina Heylen.

Wanneer

Tournee vanaf december 2021

Doelgroep

Voor kinderen van 0 tot 5 jaar en hun (groot)ouders. Bij voorkeur 1 actieve (groot)ouder per kind. (Max. capaciteit: 100 deelnemers per parcours)

Meer info

www.babelutparcours.com

  • Parcours

    Parcours

    Babelut Parcours is een muzikale reis voor kinderen van 0-5 jaar en hun begeleiders. Internationale artiesten en muzikanten nemen het publiek mee op een belevingstraject voor al de zintuigen – boordevol muziektheater, klankinstallaties en muzikale interactie.