Muziekvakantie Bilzen met Casco Phil 2023 (volzet)

© Tine Van den Bunder

All Go Rhythm

Zonder het altijd te beseffen zijn we omringd met ritme. Meer nog, we bestaan zélf uit ritme: onze ademhaling en hartslag, knipperen met de ogen of slikken met de keel. Ons lichaam bouwt zijn eigen ‘tempel van ritme’. 

‘All Go Rhythm’ is een 5-daags klank-avontuur met 2 docenten van Musica en 5 muzikanten van Casco Phil. Het prachtige domein van Landcommanderij Alden Biesen vormt de uitvalsbasis. Behalve muziek, maken we ook uitstapjes naar beweging, klank, film en filosofie… Het volledige verloop van de vakantie kunnen we niet voorspellen: we passen het programma doorheen de week regelmatig aan, op basis van wat jij en de andere deelnemers interessant vinden! Je hebt geen voorkennis nodig, enkel grote porties creativiteit en bakken goesting.

Leeftijd

Kinderen van 6 tot en met 12 jaar, met of zonder muzikale voorkennis.

Wie een instrument bespeelt, mag dit meebrengen. 

Deelnameprijs

65 euro per week, middagmaal en fruit als tussendoortje inbegrepen.

Bilzense kinderen uit gezinnen met een beperkt inkomen kunnen gratis deelnemen aan deze muziekvakantie, middagmaal inbegrepen. Neem hiervoor contact op via info@musica.be.

De muziekvakantie is inmiddels volzet en de inschrijvingen zijn momenteel afgesloten. Je kan je aanmelden voor de wachtlijst, wanneer er een plekje vrijkomt brengen we jou op de hoogte!

Wanneer

Maandag 14 tot en met vrijdag 18 augustus 2023

Elke dag van 9.30 tot 16.30 uur. Er is opvang van 8.00 tot 18.00 uur.

Waar

Alden Biesen, Bilzen

  • Muziekvakanties

    Muziekvakanties

    Een muzikaal ensemble introduceert kinderen en jongeren tot muzikale tradities en hun hedendaagse benadering. Samen musiceren is de saus die creativiteit, filosofie en diversiteit met elkaar verbindt. Tijdens de vakantie wordt enkel gezonde voeding geserveerd. Dankzij de samenwerking met sociale partners maken we de werkweek toegankelijk voor iedereen.