Muziekvakantie Bilzen met Casco Phil 2022

Muziekvakantie Bilzen met Casco Phil 2022

ALL GO RHYTHM

Zonder het altijd te beseffen zijn we omringd met ritme. Meer nog, we bestaan zelf uit ritme: denk aan onze ademhaling, hartslag, knipperende ogen of het slikken met de keel. Ons lichaam creëert een eigen ‘tempel van ritme’. 

Stap samen met 2 docenten van Musica en 5 muzikanten van Casco Phil in een 5-daags klank-avontuur, met het prachtige domein van Landcommanderij Alden Biesen als uitvalsbasis. Behalve muziek, maken we ook uitstapjes naar andere domeinen zoals beweging, klank, film en filosofie… Het volledige verloop van de vakantie kunnen we niet voorspellen: we passen het programma doorheen de week regelmatig aan, op basis van wat jij en de andere deelnemers interessant vinden! Je hebt geen voorkennis nodig, enkel grote porties creativiteit en bakken goesting.

Leeftijd

Kinderen van 6 tot en met 12 jaar, met of zonder muzikale voorkennis.

Wie een instrument bespeelt, kan dit meebrengen. 

Wanneer

Maandag 31 oktober tot en met vrijdag 4 november 2022

Elke dag van 9.30 tot 16.30 uur. Er is opvang van 8.00 tot 18.00 uur.

Waar

Alden Biesen, Bilzen

  • Muziekvakanties

    Muziekvakanties

    Een muzikaal ensemble introduceert kinderen en jongeren tot muzikale tradities en hun hedendaagse benadering. Samen musiceren is de saus die creativiteit, filosofie en diversiteit met elkaar verbindt. Tijdens de vakantie wordt enkel gezonde voeding geserveerd. Dankzij de samenwerking met sociale partners maken we de werkweek toegankelijk voor iedereen.