Muziekvakantie Mechelen met Casco Phil 2023

© Tine Van den Bunder

In de zomer van 2023 organiseren Musica en Casco Phil opnieuw een unieke muziekvakantie voor kinderen in Mechelen, met een extra sociale dimensie.

Samen musiceren is onze fond. Die brengen we op smaak met onmisbare ingrediënten zoals filosoferen, dans en gezond eten. Waag je aan prikkelende smaakpapillen en trillende trommelvliezen. Ontpop je tot een oorstrelende artiest.

Leeftijd

Kinderen van 6 tot en met 12 jaar, met of zonder muzikale voorkennis.

Wie een instrument bespeelt, mag het meebrengen. 

Deelnameprijs

165 euro per week, warme maaltijden en fruit als tussendoortje inbegrepen

Korting vanaf 2de kind binnen eenzelfde gezin (-10%)

Mechelse kinderen uit gezinnen met een beperkt inkomen betalen slechts 25 euro, middagmaal inbegrepen – neem hiervoor contact op met Pauline Jocqué via assist@cascophil.be, 0472 21 69 13

Schrijf je hier in!

Wanneer

Maandag 3 tot en met vrijdag 7 juli 2023

Elke dag van 9.30 tot 16.30 uur. Er is opvang van 8.00 tot 18.00 uur.

Waar

Cultuurcentrum, Mechelen

 • Muziekvakanties

  Muziekvakanties

  Een muzikaal ensemble introduceert kinderen en jongeren tot muzikale tradities en hun hedendaagse benadering. Samen musiceren is de saus die creativiteit, filosofie en diversiteit met elkaar verbindt. Tijdens de vakantie wordt enkel gezonde voeding geserveerd. Dankzij de samenwerking met sociale partners maken we de werkweek toegankelijk voor iedereen.


 • Muziekvakanties 2023

  Muziekvakanties 2023

  Deze zomer zijn er weer volop muziekvakantie: een week lang samen muziek maken, experimenteren met klanken, filosoferen en gezond eten! Musica en muziekensemble Casco Phil laten kinderen en jongeren kennismaken met muzikale tradities en hun hedendaagse aanpak. Samen muziek maken is de saus die creativiteit, filosofie en diversiteit met elkaar verbindt. Tijdens de vakantie wordt …

  Muziekvakanties 2023 Lees verder »