© Inne Helsen

Summerschool inschrijvingen verlengd tot 23 juni

De coaching cursus SUMMERSCHOOL biedt alle zangers van amateur tot jongprofessioneel een zeldzame kans om zich te verdiepen in Middeleeuwse polyphonie. De deadline voor inschrijvingen werd verlengd tot 23 juni. Mis hem niet!

Gevorderde amateurs en jongprofessionele muzikanten kunnen ook in 2022 weer bij Musica terecht voor SUMMERSCHOOL. Deze coaching cursus vindt telkens plaats tijdens het festival voor meerstemmigheid Laus Polyphoniae (in organisatie van AMUZ), en introduceert de deelnemers in de mysterieuze wereld van de polyfonie.

Dit jaar staat het festivalthema ‘CONTRAPUNT van het leven’ ook in de workshops centraal. Ons team van internationale experten zijn weer niet van de minsten: Stratton Bull, Andrew Hallock en Pieter De Moor van Cappella Pratensis begeleiden de zangsessies, gastdocent Valerie Horst geeft bijkomende sessies rond de kunst van de mensurale notatie.

Wil je graag aansluiten? In samenspraak met de organisatie hebben we de deadline om in te schrijven met enkele weken verlengd tot 23 juni.
Grijp je kans en schrijf je hier in!