‘Groeien in muziek’ voor DKO: Najaarsessies

Kan je nog wat inspiratie gebruiken voor je lessen muziekinitiatie? Zin om met gelijkgezinde collega’s en ervaren docenten te brainstormen? Ook in het najaar biedt Musica weer een reeks coachingsessies ‘Groeien In Muziek’ aan.

In de nascholingsreeks ‘Groeien In Muziek’ wordt met nieuwsgierige en open blik gekeken naar de lessen Muziekinitiatie in het DKO. De nadruk ligt op het uitwisselen van ervaringen en vraagstukken tussen de deelnemende leerkrachten. Samen met de docenten Sarah Verhulst en Dirk Proost worden concrete werkvormen verkend waarmee je meteen aan de slag kan in de lessen. Tussen de sessies door blijft de groep in contact en worden er tips uitgewisseld.

De sessies voor het najaar vinden plaats in Hasselt en Ieper. De precieze locaties worden later bekendgemaakt via deze site.

Data

30 september, 7 en 21 oktober 2022 (telkens van 10.00 tot 13.00 uur)

Neem deel aan Groeien in Muziek.

  • Sonokids

    Sonokids

    Een artistiek samenspel tussen jonge kinderen, hun begeleiders en muziekeducatoren in de (buitenschoolse) kinderopvang. Stem, lichaam, materialen, instrumenten worden op een sensitieve, fantasierijke manier verkend en leiden tot een muzikaal avontuur. De begeleiders krijgen een nascholing op de werkvloer, en een theoretische vorming als omkadering.