Maak kennis met de Babelut Workshop mascottes

Onze nieuwe Babelut workshops hebben letterlijk een gezicht gekregen. En een lijfje! Illustrator Seppe Van den Berghe bedacht een reeks van vier leuke mascottes waarmee we de workshops willen introduceren bij de allerjongsten. 

Zoals je misschien al weet: vanaf september krijgen de Musica workshops voor baby’s, peuters en kleuters een inhoudelijke update met vier nieuwe formats. Het ontwikkelen van de muzikale gevoeligheid staat steeds centraal, en wordt in elk format benadert vanuit een andere insteek: de zintuigen, het lichaam, verhalen en creëren.

Een beeld zegt meer dan duizend woorden, en dat geldt des te meer voor de allerjongsten. Daarom hebben we nu elke workshop voorzien van een mascotte die onmiddellijk voor herkenbaarheid zorgt. Seppe Van den Berghe verzorgt voor Musica al de animaties van de hEAR DROPS tekenfilmpjes, en creërde op onze vraag vier grappige en vertederend figuurtjes die samen een supercool team vormen.

We stellen je graag voor aan Kokoon, Kadans, Kiem, en Stuifklank!

  • Workshops

    Workshops

    Muzikale ontmoetingen en spelmomenten voor baby’s, peuters en kleuters, onder leiding van een muziekeducator. Samen met hun ouders of begeleiders gaan ze op zoek naar de mogelijkheden van stem, lichaam en muzikale dialoog. Spontaniteit, spel en experiment staan daarbij centraal. Onze workshops zijn te boeken door socio-culturele organisaties, scholen en opleidingen. Ze kunnen als losse …

    Workshops Lees verder »