Stem nu! BP ZIMZUM genomineerd voor YAMaward

Geweldig nieuws: onze voorstelling ‘Babelut Parcours: ZIMZUM’ werd genomineerd voor de YAMawards – een internationale prijs voor muzikale theaterproducties gericht op een jong publiek. Je kan je stem uitbrengen vanaf 17 september tot en met 17 oktober. Stem nu, en wie weet help je Musica en Down The Rabbit Hole aan een YAMaward!

ZIMZUM is de meest recente editie van Babelut Parcours, onze reeks muzikale belevingsparcours voor de allerjongsten. Samen met het ensemble Down The Rabbit Hole, dramaturg Koen Haagdorens, componist Frédéric Verrières en theatermaker Tina Heylen ontwikkelde Musica een interactief muzikaal theater dat alle zintuigen prikkelt. De voorstelling ging november 2021 in première, en was sindsdien te beleven op enkele plekken in Vlaanderen en Luxemburg.

De prachtig vormgegeven voorstelling is ook JM International opgevallen, de organisator van de internationale YAMawards. Musica en Down The Rabbit Hole werden opgenomen als laureaat in de categorie ‘Best Small Ensemble for Young Audiences’. De stemronde verloopt publiek en ging van start op 17 september. 

Daarom doen we hier ook een beroep op jullie! Stemmen duurt letterlijk maar enkele seconden, en je bewijst ons er een enorme dienst mee. Naast de geldprijs is de YAMaward ook een belangrijke erkenning voor ons gezamenlijk creatief werk door de Europese sector. Doe het snel, en vertel het verder!

Stem hier voor de YAMaward van BP ZIMZUM