CALL Dating the artist 2019 - Nadar Ensemble

20/12/2018

"Wat ik bijzonder vind aan Dating is dat het publiek niet alleen een kijkje krijgt achter de schermen -zoals in een open repetitie of nagesprek vaak gebeurt- maar veel persoonlijker en directer in gesprek gaat met de artiesten, een-op-een, en op die manier zowel de mens als de muzikant kan leren kennen. Dat geldt trouwens ook omgekeerd: de artiesten ontmoeten dankzij Dating hun publiek op een andere, intense manier. Daar komen verrassende verhalen uit! Er is tijd om elkaar echt te leren kennen. Van speeddate tot diepgaand debat. Over en met muziek."

 

Call Dating the Artist 2018-2019

Een groep concertgangers gaat met de muzikanten van Nadar Ensemble in gesprek tijdens de voorbereiding van een concert. Ze peilen naar elkaars ervaringen en verwachtingen, en blikken terug in een informele aftertalk na het concert op 30 mei 2019.

Muzikale matchmaker: Kaat Haest

 

TIMING

Looking for a date?

“Hey! Op zoek naar een muzikale date?” De muzikanten van Nadar Ensemble staan te popelen om jou van heel dichtbij te leren kennen. Via een dating-verzoek in je mailbox wordt duidelijk welk luisterprofiel je hebt (ben je een ‘zetelklever’, ‘oorvergroter’ of ‘forte-fetisjist’?) en met welke muzikant je het best klikt. Benieuwd hoe jouw muzikale match eruitziet?

First date

Wat? Het publiek en Nadar Ensemble gaan met elkaar op speeddate.

Wanneer? Woensdag 13 februari 2019, 19.15 uur, Concertgebouw Brugge

Open repetitie Nadar Ensemble

Wat? Eerste ontmoeting tijdens een repetitie van Nadar Ensemble. 

Wanneer? Donderdag 14 februari 2019, 20.00 uur, Concertgebouw Brugge

We houden contact!

Wat? Doorheen het repetitieproces houden het publiek en de muzikanten contact en wisselen muzikale ideeën uit.  

Concert + aftertalk

Wat? Nadar Ensemble gaat met ‘Vox Angeli’ in première in Concertgebouw Brugge. Vooraf zitten jullie samen aan tafel. Na het concert volgt een aftertalk die open is voor publiek.

Wanneer? 30 mei 2019, Concertgebouw Brugge

 

PRAKTISCH

Geen kenner? Geen probleem. 

Kosten: 30 euro incl. concertticket en diner op 30 mei 2019 / 15 euro voor -26 jaar

Interesse? Stuur voor 31 januari 2019 een mail naar datingtheartist@concertgebouw.be met je gegevens (naam, adres, leeftijd,…) en vertel ons waarom je mee wil doen.

 

Coproductie Concertgebouw Brugge (CGB) - Musica, Impulscentrum voor Muziek