Musicaklassen op stap

17/12/2020

Corona maakt dat kinderen en leerkrachten van de lagere school voorlopig niet meer op Musicaklassen mogen. In gewone tijden is Musicaklassen een week om reikhalzend naar uit te kijken. De natuurlijke omgeving van Provinciaal Domein Dommelhof, de verrassende insteken rond klank en muziek, het gevoel samen met onze kunstenaars-docenten iets waardevols te realiseren: voor velen is het niets minder dan een unieke ervaring, een magisch moment.

Wij maken van de nood een deugd en laten jullie niet in de steek. Met Musicaklassen op stap komen wij naar jullie. Samen bekijken we wat mogelijk is en passen ons aan. Het wordt een kunst op zich.

Twee scholen gingen al op ons aanbod in. Musicaklassen op stap strijken neer bij BS De Grasspriet in Erpe-Mere van 26 tot 29 april 2021. Even later, van 17 tot 20 mei 2021, zoeken wij het gezelschap van BS De Krekel in Haaltert op.

Interesse in Musicaklassen op stap? Op zoek naar een alternatief voor andere geannuleerde activiteiten? Contacteer ons via info@musica.be. Samen bespreken we de mogelijkheden.