GEZOCHT: vrijwilligers voor OORtreders Festival (21-23 oktober)

In oktober is het weer zover: ons tweejaarlijkse klankkunstfestival OORtreders in Het Klankenbos, Dommelhof en CC Palethe. Hier bij Musica zijn we al enkele maanden hard aan het werk om er een geslaagde editie van te maken, maar we kunnen best nog wat helpende handen gebruiken.

Het OORtreders festival omvat tijdens het weekend van 21 tot 23 oktober heel wat activiteiten en locaties: een expo in CC Palethe en in Het Klankenbos, filmvoorstellingen, verschillende optredens en performances verspreid over Provinciaal Domein Dommelhof, CC Palethe, het atelier van Lucas Pellens en zelfs de Sint-Niklaaskerk in het centrum van Neerpelt.

We zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die ons willen helpen het hele gebeuren in goede banen te leiden. De taken zullen heel divers zijn (ontvangst van publiek en artiesten, ticketcontrole, suppoost-dienst, ondersteuning van de organisatie, opbouw en afbraak, ..) en worden op voorhand in goede afspraak verdeeld.

Ter compensatie krijg je natuurlijk vrije toegang tot het festival en we voorzien eten en drank. Heb je zin om ons vrijwilligersteam te vervoegen?

Vul dan hier het aanmeldingsformulier in.

Geef de boodschap ook zeker door aan mogelijke geïnteresseerden!

Voor tickets en updates over het programma kan je terecht op de festival website:

www.oortreders.com

OORtreders Festival is een festival van C-TAKT en Musica Impulscentrum in samenwerking met CC Palethe, Expo-groep Off, Off, Off, de Vlaamse gemeenschap, de Vlaamse Overheid, Gemeente Pelt, Provinciaal Domein Dommelhof en Provincie Limburg. 

De performance To Sing While Drowning van Sandeep Bhagwati in het kader van Sounds Now wordt medegefinancierd door het programma Creatief Europa van de Europese Unie.

 • OORtreders Festival

  OORtreders Festival

  OORtreders Festival is een festival voor transdisciplinaire kunst met geluid, dat elke 2 jaar plaatsvindt in en rond de omgeving van Het Klankenbos. Het festival met elke editie een andere thematiek en conceptuele uitwerking, verkent avontuurlijke formats, telkens op het raakvlak tussen kunst en maatschappij. Het programma verweeft lokale gemeenschappen met de internationale scène om …

  OORtreders Festival Lees verder »


 • OORtreders Festival 2022

  OORtreders Festival 2022

  OORtreders Festival (21-23 oktober) is een 3-daagse happening rond kunst en geluid in en rond Het Klankenbos, een unieke buitenlocatie midden in de Limburgse bossen. Publiek en kunstenaars uit binnen- en buitenland komen samen met een gemeenschappelijke focus op geluid en muziek. Zin voor experiment en avontuur zijn hierbij onontbeerlijk.  Deze vierde editie met als …

  OORtreders Festival 2022 Lees verder »