Toekomst en perspectief

Online concert & interactie met Nadar Ensemble - 'Point Ones' van Alexander Schubert

do 25 maa 2021 - 14:00 uur tot 15:00 uur
Online, ,

Nadar Ensemble en Musica nodigen je uit om deel te nemen aan deze muzikale online ontmoeting rond het muziekstuk 'Point Ones' van Alexander Schubert! Iedereen welkom om deel te nemen aan deze Zoom sessie waarbij je gratis wordt getrakteerd op een live optreden van Nadar Ensemble, uitgezonden door Musica, vanuit Dommelhof in Pelt. Je hoeft niet in te schrijven - deelnemen kan met 1 muisklik! 

Deze Schubert - geen familie van Franz - houdt van free jazz, techno en rockmuziek. In zijn compositie 'Point Ones' - met een opvallende rol voor de drums en elektrische gitaar - heeft de dirigent alle moeite om zowel het ensemble als een elektronisch schaduworkest onder controle te houden. ‘Point Ones’ is een energiebom, een kolfje naar de hand van Nadar Ensemble, volgens de Standaard ‘Vlaanderens meest avontuurlijke formatie’.

De streaming loopt van 14.00 tot 15.00 uur en is te volgen via deze link:  

https://zoom.us/j/95473124825?pwd=cDB0dEVXNFJFMHBpVHF1TlMraHRCQT09

Moderator Ella Michiels zet de puntjes op de i tijdens het nagesprek dat volgt op de uitvoering van het stuk. Deelnemers worden aangemoedigd om vragen te stellen aan de muzikanten van Nadar Ensemble en om deel te nemen aan het gesprek. 

Doe je mee? Gebruik dan een goede internetverbinding en vermijd te veel achtergrondlawaai. Tenzij je een vraag wilt stellen of iets wilt vertellen, zet je microfoon dan uit. Gebruik een hoofdtelefoon als dat kan. Wil je in groep deelnemen, bijvoorbeeld met je leerlingen of klas van de academie? Neem dan even contact met marijn@musica.be voor een aantal technische tips voor een vlotte connectie. 

Met dank aan Nadar Ensemble, Landcommanderij Alden Biesen en Provinciaal Domein Dommelhof. 

Praktische informatie

Programma

Alexander Schubert: Point Ones (2012) for Augmented conductor, violin, clarinet, e.guitar, cello, piano, and drums