Hexeneinmaleins: klank- & kunstworkshop voor kinderen met Nazanin Fakoor (nieuwe datum)

ma 24 aug 2020 - 09:00 uur tot di 25 aug 2020 - 17:00 uur
Provinciaal Domein Dommelhof, Toekomstlaan 5, 3910 Pelt

Tijdens de zomervakantie vindt er een gratis kunst & klankworkshop voor kinderen plaats in Klankenbos. Samen met de Brusselse performance artieste Nazanin Fakoor werken kinderen op 24 & 25 augustus rond het thema heksen & magiërs en gaan aan de slag met geluid en kleurpigmenten. Samen zoeken ze naar nieuwe magische formules en brouwen ze fantasierijke toverdranken. Ze laten zich daarbij steeds leiden door de verbeelding en bouwen aan een klankinstallatie als eindresultaat.

Nazanin Fakoor is performance artieste en installatiemaker en werkt met geluid, licht en literatuur. Haar werk kenmerkt zich door veelal beeldende, kleurrijke en immersieve installaties. De workshop vindt plaats in het kader van haar nieuwe project ‘Hexeneinmaleins’, geïnspireerd op een scène uit ‘Faust’ van Johann Wolfgang von Goethe. Haar installatie Rainbow reist momenteel langs verschillende plekken in binnen- en buitenland. 

Alle plaatsen voor de workshop zijn momenteel volzet. Wil je graag opgenomen worden op de wachtlijst? Stuur een mailtje naar heidi@musica.be, wanneer er een plekje vrijkomt brengen we jou op de hoogte!

www.nazaninfakoor.com

Deze workshop wordt georganiseerd in samenwerking met C-TAKT, Kunstacademie Noord Limburg, Gemeente Pelt.

Praktische informatie

Datum: maandag 24 t.e.m. 25 augustus (zonder overnachting)

Uur: telkens van 9.00 tot 17.00 uur

Locatie: Kunstacademie Noord-Limburg

Leeftijd: 6-12 jaar

Deelnameprijs: gratis

Aantal deelnemers: max. 12 deelnemers

Inschrijven: alle plaatsen voor de workshop zijn momenteel volzet. Wil je graag opgenomen worden op de wachtlijst? Stuur een mailtje naar heidi@musica.be, wanneer er een plekje vrijkomt brengen we jou op de hoogte!

Meebrengen: Lunchpakket + kleren die vuil mogen worden