Muzikaal belevingskamp in Klankenbos met Erik Vallbo

wo 03 nov 2021 - 09:30 uur tot vr 05 nov 2021 - 16:00 uur
Klankenbos, Toekomstlaan 5, 3910 Pelt

Tijdens de herfstvakantie ontvangen we de kinderen van de jeugdwerking Akindo, voor een muzikaal belevingskamp in Klankenbos! Samen met de Zweedse geluidskunstenaar

Erik Vallbo bouwen de kinderen aan een nieuw klankkunstwerk voor onze collectie.

Vallbo is een designer-kunstenaar die graag experimenteert met beweging, transformatie en toeval in relatie tot de natuurlijke elementen. Voor Musica zal hij een nieuw klankkunstwerk ontwikkelen dat in mei 2022 wordt geplaatst in de speeltuin van de Scoutsrally, vlakbij Klankenbos in Pelt. 

Tijdens het Akindo herfstkamp bouwt hij samen met de jongeren een stel muziekinstrumenten op basis van zand, waarmee naar hartelust wordt geëxperimenteerd en verkend. Muzikale voorkennis is niet vereist!

Het Akindo herfstkamp loopt van 3 tot 5 november waarbij kinderen telkens toekomen om 9.30 uur en afgehaald worden vanaf 16.00 uur. Het kamp is bestemd voor kinderen van 7-10 jaar (geboortejaar 2011-2014) die door een verwijzer worden ingeschreven. De kostprijs bedraagt 25 euro voor 3 dagen, inclusief middagmaaltijd. Mocht deze prijs een drempel zijn, mag u altijd contact opnemen om een alternatieve regeling te bespreken.

Inschrijven dient te gebeuren via mail bij Akindo: info@akindo.be. Gelieve naam, voornaam, adres en geboortedatum alvast in het mailtje te zetten. Je ontvangt dan snel een bevestiging. Mocht het kamp volzet geraken, dan wordt er een wachtlijst aangemaakt.

Voor verdere vragen kan je ook via mail contact opnemen, of bellen op 011 54 48 87.

Deze workshop wordt georganiseerd in samenwerking met C-TAKT, Akindo en Scoutsrally