Schatten van Vlieg

Wat voel je in Klankenbos?

za 30 jun 2018 - 12:00 uur tot vr 31 aug 2018 - 12:00 uur
Klankenbos, Toekomstlaan 5, 3910 Neerpelt

Mier en Krekel zijn beste vrienden. Op een dag is Krekel verdwenen. Wanneer Mier, Krekel erg mist, beslist hij op zoek te gaan. In enkele dode bomen van het bos, liet Krekel klanken achter. Hij heeft hierbij één opdracht voor Mier: gebruik al je voelsprieten en luister goed naar wat je ziet: wanneer je al je 6 poten gebruikt, maken de bomen terug muziek! Help jij Mier op zijn zoektocht naar Krekel? Sjirpsjirp, hoor je hem al?

Musica verstopt ook deze zomer een schatkist in Klankenbos. Jij hebt vast ook voelsprieten, misschien wel 10! Aan iedere hand 5. Begeef je voelsprieten naar de schat van Vlieg en verken een prikkelend parcours met de toppen van je vingers. Geïnspireerd op Jean de la Fontaine’s fabel, De Krekel en de Mier, ga je aan de slag met verschillende klanken van het bos en maak je stapsgewijs je eigen bosconcert. Vind je de schatkist? Dan krijg je een voelwaaier boordevol spelletjes én maak je kans op fantastische prijzen.

Wil je alle drie de voelwaaiers verzamelen? Knutzzzel met Vlieg in de bib van Neerpelt en Digizoem met Vlieg in de bib van Overpelt.

Kijken mag, aankomen moét. 

Je kan deze zomer schatten zoeken van 30 juni tot 31 augustus. 

Vind je materiaal voor je zoektocht bij het digitale infopunt in Radio Forest.

Duur: 1,5 uur