Deze zomer op muziekvakantie met Cro-Kant of ‘De vlucht van Atalanta’!

02/06/2020

Een tijd lang hebben we met een bang hartje moeten afwachten, maar de kogel is door de kerk: we mogen deze zomer op muziekkamp!

Wij sprongen alvast een gat in de lucht, deden een vreugdedansje en kookten over van enthousiasme: Musica laat je graag kennismaken met onze muziekvakanties van deze zomer!

Muziekvakantie Cro-Kant

Voor kinderen uit Mechelen hebben Musica en Casco Phil een smakelijke muziekvakantie in petto: 

Tijdens Cro-Kant kan je deze zomer niet één, maar twee weken lang komen sudderen in een klinkend stoofpotje!

Samen musiceren is onze fond die we op smaak brengen met onmisbare ingrediënten zoals filosoferen, dans en gezond eten. Ontpop je tot een soepele danser of oorstrelende artiest. Elke vakantieweek passen we het recept aan, waardoor je telkens iets anders kan beleven.

Schrijf je dus in voor één week of verleng je vakantie en geniet zo van twee weken Cro-Kant!

Krijg je al trek? Zet er je tanden in en wacht niet te lang met je inschrijven, er zijn nog maar een beperkt plaatsen beschikbaar! Je inschrijving is pas definitief na betaling. Indien je op de wachtlijst beland ontvang je een bericht.

Muziekvakantie Cro-Kant in Mechelen op maandag 6 tot en met vrijdag 10 juli 2020 en/of van maandag 13 tot en met vrijdag 17 juli 2020. Elke dag van 9.30 tot 16.30 uur. Er is opvang van 8.00 tot 18.00 uur.

Muziekvakantie ‘De Vlucht van Atalanta’

Kinderen uit Antwerpen (of verder weg) kunnen tijdens muziekvakantie ‘De vlucht van Atalanta’ hun muzikale vleugels uitslaan:

Een Atalanta-vlinder die wat heftig zijn vleugels uitslaat, kan een storm ontketenen aan de andere kant van de wereld. Wij maken van dat idee iets positiefs.

Vijf dagen lang fladderen ideeën heen en weer. Deelnemen kan in groep (fysiek) in Antwerpen of online, vanuit je huiskamer. In beide gevallen ga je aan de slag rond muziek, beweging en dans. Wie hier zomaar een danspasje plaatst, een deuntje verzint of een riedeltje improviseert, kan een compositie veroorzaken die de hele groep verbindt.

Fladder jij mee?

Wegens de huidige corona-maatregelen werken we met kleine groepen. Ook binnen de optie om digitaal mee te doen zijn het aantal plaatsen beperkt. Wacht dus niet te lang met inschrijven en verzeker je plekje hier.

Muziekvakantie ‘De Vlucht van Atalanta’ in Antwerpen (of digitaal) op maandag 24 tot en met vrijdag 28 augustus 2020, elke dag van 9.30 tot 16.30 uur. Er is opvang van 9.00 tot 17.00 uur.

 

Meer weten? Kijk op de website of stuur je vraag naar info@musica.be.

Wij tellen al af tot de zomer! Hopelijk tot binnenkort in Mechelen of Antwerpen!