Babelut Parcours GOUD

“Wie een vriend vindt, vindt een schat (van goud)” luidt een Italiaans spreekwoord. 

Rond dit mooie thema creëerden Musica, Impulscentrum voor Muziek en TRAFFIK THEATER een belevingsparcours voor de hele familie vol muzikale interactie en visuele, tactiele en auditieve prikkels.

Babelut Parcours is een fonkelnieuwe formule op maat van kinderen van 0 tot en met 5 jaar en hun (groot)ouders. Ze kunnen 3 uur lang heerlijk vertoeven in een rijke muziektheatrale omgeving, aangepast aan elke leeftijd. Op hun tocht langs het parcours worden de deelnemers meegenomen in een stroom van stemmen, ritmes en bewegingen, afgewisseld met de nodige rust- en spelmomenten. In een tactiele omgeving ontdekken ze spelenderwijs materialen en geluiden. In interactie met muzikanten en acteurs ontpoppen kinderen en volwassenen zich tot kleine of grote kunstenaars. En dan botsen ze plots op een danseres en een violiste… Meer willen we nog niet prijsgeven, maar zeker is dat iedereen met een gouden blos op z’n wangen naar huis zal gaan.

Met muziek van Stravinsky, Vivaldi, Veracini, Telemann, Bach, Sjostakovitsj en Strauss.

Belevingsparcours van 180’, voor kinderen van 0 tot en met 5 en hun (groot)ouders

Bij voorkeur 1 actieve (groot)ouder per kind

Max. 150 deelnemers per parcours

CREDITS

Aurore Braconnier (dans) – Eleonora Savini (viool) – Daniel Tanson (concept & regie Goldmädchen) – Stephan Chone (lichtontwerp) – Pietro Sicilien (danscoach) – Esther Ursem (concept & coördinatie belevingsparcours) – Sarah Verhulst (zang) – Jo Zanders (percussie) – Sandra Delgadillo (dans) – Alexandra Lichtenberger (set design)

Babelut Parcours is een concept van Musica, Impulscentrum voor Muziek

GOUD is een coproductie van Musica, TRAFFIK THEATER, Lucerne Festival (Zwitserland), Kulturhaus Mersch (Luxemburg) en C-TAKT

In samenwerking met La Montagne Magique (Brussel)

www.babelutparcours.com