Nascholing: Creatieve stemspelletjes

Onderzoek naar de mogelijkheden van de eigen stem - voor onthaalouders, crèchebegeleiders, kleuteronderwijs en eerste graad basisonderwijs.

Baby's en peuters

Baby’s en peuters zijn vaak druk in de weer om hun stem te ontdekken en ermee te experimenteren. Denk bijvoorbeeld aan de eerste brabbelklankjes van baby’s en aan het geroep van peuters. Deze workshop gaat over het belang van zingen met jonge kinderen en het ontdekken van je eigen stemmogelijkheden. We onderzoeken hoe je met eenvoudige oefeningen je kopstem kan vinden en kan zingen in een “veilige” stemtessituur voor peuters. We ontdekken creatieve stemspelletjes waarmee we thuis, in de kribbe of op school aan de slag kunnen, waarmee we rust kunnen brengen, aandacht vragen, troost bieden, …

Kleuteronderwijs en eerste graad basisonderwijs

Via creatieve spelletjes (her)ontdek je de mogelijkheden van de eigen stem. Lachoefeningen, ademtechniek en stembeheersing zitten slim verpakt in leuke liedjes die onbewust inspelen op goed stemgebruik. Je ontdekt hoe je muzikale spelletjes inzet om rust te brengen of aandacht te vragen. Denk je van jezelf dat je niet (goed) kan zingen? Deze nascholing overtuigt je onvermijdelijk van het tegendeel.

Praktische informatie

Voor meer info of een nascholing op maat: tel. +32 11 610 510, info@musica.be