Workshops

Muzikale ontmoetingen en spelmomenten voor baby’s, peuters en kleuters, onder leiding van een muziekeducator. Samen met hun ouders of begeleiders gaan ze op zoek naar de mogelijkheden van stem, lichaam en muzikale dialoog. Spontaniteit, spel en experiment staan daarbij centraal.

Onze workshops zijn te boeken door socio-culturele organisaties, scholen en opleidingen. Ze kunnen als losse activiteit geboekt worden, of als reeks van 3 of 4 opeenvolgende workshops.

Wij rekenen een basisprijs van 350 euro voor een halve dag (incl. vervoer), met maximaal 3 workshops per halve dag.

Bekijk hier de folder ‘Babelut Workshops’ voor meer info.

Heb je nog meer vragen, of wil je een workshop boeken?

Neem dan contact op met Heidi Lurinx:
T 011 610 510
heidi@musica.be

KOKOON
Beleef de muziek met al je zintuigen
Laat je onderdompelen in een warme, zachte cocon van heerlijke klanken, waar muziek en zintuiglijke ervaringen met elkaar versmelten. Een intense en, maar ook plezierige ervaring!
Doelgroep: 3-9 maanden of 9-18 maanden

KADANS
Voel de muziek met heel het lichaam

Samen met de groten bewegen we op de maat en de melodie van de muziek. Met de stem drukken we onze bewegingen uit, van trrrrrappelen tot een zware ‘boing’. De natuurlijke combinatie van klank en beweging toont hoe je in de wereld staat.
Doelgroep: 18 maanden-2,5 jaar, instapklas en 1e kleuterklas, 2e en 3e kleuterklas

STUIFKLANK
Maak muziek met de wereld om je heen
Klanken vind je overal: in het bos, in je klas, zelfs in de afvalbak… alles maakt geluid, als je maar goed luistert. Met al die klanken componeren we samen een wervelend nieuw muziekstuk. Aan de kant voor het grote stuifklank-orkest!
Doelgroep: 2e en 3e kleuterklas, 1e graad basisonderwijs

KIEM
Laat muzikale verhalen groeien

KIEM is een workshop waar muziek tot leven komt. Vanuit een muzikaal zaadje ontstaan betoverende verhalen vol klanken. De kinderen reageren met hun hele lichaam, en doen actief mee met instrumentjes of ander materiaal.
Doelgroep: 0 tot 3 jaar, 3 tot 5-6 jaar