Musicaklassen

Een werkweek rond klank, muziek, beweging en dans, voor leerlingen en leerkrachten uit de 2e en 3e graad van het basisonderwijs. Uitstapjes naar andere muzische domeinen vanuit een jaarlijks thema zorgen voor een hoogsteigen dynamiek en een toonmoment met een geheel eigen karakter. Tijdens een inleefdag raken de leerkrachten vertrouwd met onze thematiek en aanpak.

Wanneer

Musicaklassen lopen van maandagmiddag tot vrijdagmiddag in Provinciaal Domein Dommelhof in Pelt. ’s Avonds en op vrijdag is er ruimte voor activiteiten die je zelf kiest.

Waar

Provinciaal Domein Dommelhof, Pelt

Gratis met de klas naar onze locatie? Dat kan dankzij dynamoOPWEG. 
Klik hier voor meer informatie.

De leerlingen slapen in twee- tot vierpersoonskamers met sanitair op de kamer. Het restaurant bevindt zich bij het verblijfsgebouw. In de onmiddellijke omgeving liggen een speelbos, sportvelden, een speeltuin en een zwembadcomplex.

© Marc Ras

Prijs

168 euro per persoon.

Inbegrepen: de verplichte inleefdag (leerkrachten) + Musicaklassen – maaltijden, vieruurtje en overnachtingen van maandagmiddag tot en met vrijdagmiddag.

Wegens onder meer de inleefdag voor leerkrachten kan een gedeelte van de kosten als navorming worden ingediend.

Info en reservaties

Voor bijkomende informatie of om Musicaklassen te boeken, neem je contact op met Musica via 011 610 510 of info@musica.be.

  • © Marc Ras

    Musicaklassen 2021-2022: ZWERM

    Wat is leven? Of beter, wat betekent het om te leven?  De nieuwe editie van Musicaklassen groeit vanuit één stamcel. Zij deelt zich. De nieuwe cellen delen zich opnieuw. Groepjes cellen zwermen uit en klitten samen tot meercellige organismen. Zij komen in contact met andere organismen. Tot zij één goed functionerend lichaam vormen. Ook dat …

    Musicaklassen 2021-2022: ZWERM Lees verder »