Muziekspeeltuin Leuven

Mobiele Installaties

Tijdens de meeste zomerweekends wordt de tuin van M Leuven omgetoverd tot een zomers paradijs vol spelmateriaal in de Museumspelstraat. Ook voor de allerkleinsten is er een speciaal speelhoekje voorzien. Op zaterdagnamiddag 20 juli organiseren we de muziekworkshop Muziekspeeltuin, een creatieve activiteit die perfect is voor kinderen. Deelnemen is gratis en je kunt aansluiten wanneer je wilt.

In deze workshop nemen de handgemaakte houten muziekinstrumenten van Musica kinderen mee op een muzikale ontdekkingsreis. De instrumenten nodigen kinderen uit om te trommelen, rijden, draaien, schuiven, rinkelen en ratelen. Samen met je kleuter ontdek je spelenderwijs de magie van muziek in onze unieke Muziekspeeltuin.

Wanneer

Zaterdag 20 juli 2024

Waar

M Leuven

Mobiele Installaties

Wil je mensen laagdrempelig laten experimenteren met geluid, beweging, ruimtelijkheid en muzikale interactie? Musica heeft een groeiende collectie mobiele en virtuele klankinstallaties die je kunt boeken voor festivals en events. Tof voor jong én oud! Interesse? Neem dan contact met ons op via info@musica.be of 011 610 510.

Bekijk project