Muziekvakantie Bilzen met Casco Phil herfst 2023 (volzet) 

Muziekvakanties

ALL GO RHYTHM

Ritme omringt ons overal, op elk moment. Meer nog, we bestaan zélf uit ritme: onze ademhaling en hartslag, het knipperen met de ogen of slikken met tong en keel. Ons lichaam bouwt zijn eigen ‘tempel van ritme’. Dat ritme vieren we met All Go Rhythm, een vijfdaags klankavontuur voor kinderen onder leiding van twee docenten van Musica en vijf muzikanten van Casco Phil. Het prachtige domein van Landcommanderij Alden Biesen vormt de uitvalsbasis. Naast muziek houden we ons ook bezig met beweging, klank, film en filosofie. Hoe de vakantie precies gaat verlopen? Dat kunnen we niet voorspellen. We passen het programma namelijk aan op basis van wat jij en de andere deelnemers interessant vinden! Je hebt geen voorkennis nodig, enkel grote porties creativiteit en bakken goesting.

Voor wie

Kinderen van 6 tot en met 12 jaar, met of zonder muzikale voorkennis.

Als je een instrument bespeelt, mag je dit meebrengen.

Kostprijs

65 euro per week, middagmaal en fruit als tussendoortje inbegrepen.

Bilzense kinderen uit gezinnen met een beperkt inkomen kunnen gratis deelnemen aan deze muziekvakantie, middagmaal inbegrepen. Neem hiervoor contact op via info@musica.be.

De muziekvakantie is inmiddels volzet en de inschrijvingen zijn momenteel afgesloten. Je kan je aanmelden voor de wachtlijst, wanneer er een plekje vrijkomt brengen we jou op de hoogte!

Wanneer

Maandag 30 oktober tot en met vrijdag 3 november 2023
Elke dag van 9.30 tot 16.30 uur
Er is opvang van 8.00 tot 18.00 uur

Waar

Alden Biesen, Bilzen

© freya van nieuwenhuysen

Muziekvakanties

Samen musiceren is de saus die creativiteit, filosofie en diversiteit met elkaar verbindt. Tijdens deze muziekvakantie maken kinderen en jongeren kennis met muzikale tradities en hun hedendaagse benadering onder begeleiding van een muzikaal ensemble. Een waardevolle week vol verwondering! Tijdens de vakantie wordt enkel gezonde voeding geserveerd. Dankzij de samenwerking met sociale partners maken we […]

Bekijk project