Muziekvakantie Mechelen met Casco Phil 2024

Muziekvakanties

Welkom in de opwindende wereld van ritme en muziek, waar klanken en bewegingen samensmelten tot een unieke ervaring! Ritme is overal om ons heen, van onze ademhaling tot het kloppen van ons hart. Ontdek samen met onze ervaren docenten van Musica en vijf muzikanten van Casco Phil de magie van ritme. Tijdens de Muziekvakantie Mechelen verkennen we niet alleen muziek, maar ook beweging, klank, film en filosofie. Het programma past zich aan aan de dynamiek van de groep, waardoor elke dag een nieuw klankavontuur vol creativiteit en plezier is.

Voor wie

Kinderen van 6 tot en met 12 jaar, met of zonder muzikale voorkennis. Instrument bespelen? Breng het gerust mee!

Kostprijs

165 euro per week, inclusief middagmaal en tussendoortjes.
Korting vanaf 2de kind binnen eenzelfde gezin (-10%).
Mechelese kinderen uit gezinnen met een beperkt inkomen betalen slechts 25 euro, inclusief middagmaal. Neem contact op met Arne Herman via arne.herman@cascophil.be voor meer informatie.

Wanneer

Maandag 15 tot en met vrijdag 19 juli 2024, dagelijks van 9.30 tot 16.30 uur. Opvang is beschikbaar van 8.00 tot 18.00 uur.

Waar

Cultuurcentrum, Mechelen.

© freya van nieuwenhuysen

Muziekvakanties

Samen musiceren is de saus die creativiteit, filosofie en diversiteit met elkaar verbindt. Tijdens deze muziekvakantie maken kinderen en jongeren kennis met muzikale tradities en hun hedendaagse benadering onder begeleiding van een muzikaal ensemble. Een waardevolle week vol verwondering! Tijdens de vakantie wordt enkel gezonde voeding geserveerd. Dankzij de samenwerking met sociale partners maken we […]

Bekijk project