Ontdek de toverkracht van muziek in de workshop KIEM!

Kom samen met je (klein)kind plezier te beleven aan een superleuke en bijzondere, muzikale workshop waarin muziek tot leven komt. We gaan samen op avontuur met ritmische, melodieuze en speelse muziek van vroeger. Liedjes en versjes van toen worden vanonder het stof gehaald. Zo willen we ze nieuw leven inblazen en bewaren voor latere generaties.

Tijdens de workshop gaan we spelen met muziek, geïnspireerd door leuke verhalen, gedichtjes en liedjes van vroeger en nu. Samen met een muzikant beginnen we met een klein muzikaal zaadje, en dat zaadje groeit uit tot een betoverend verhaal vol mooie klanken waarbij we allemaal actief kunnen meedoen met instrumentjes of ander materiaal.

Mis deze bijzondere kans niet om de magie van muziek te ontdekken. Schrijf je vandaag nog in voor de workshop KIEM en beleef samen met je (klein)kind een avontuurlijke reis door de wereld van muziek en fantasie!

Voor wie

Voor kinderen van 0 tot 3 jaar en hun (groot)ouders

Kostprijs

Gratis

Wanneer

Zaterdag 23 & 30 september en 7 & 21 oktober 2023

9.00 tot 9.30 uur: baby’s van 0 tot 9 maanden
10.00 tot 10.30 uur: baby’s en peuters van 9 tot 18 maanden (volzet)
11.00 tot 11.30 uur: peuters van 18 tot 36 maanden (volzet)

Waar

Tabloo, Dessel

Tabloo

Musica gaat een duurzame samenwerking aan met bezoekerscentrum Tabloo in Dessel. Dit is een verbindende ontmoetingsplek die tot stand kwam uit een co-design met lokale partners. Musica zal er participatieve muziek- en klanktrajecten opzetten, waarbij tijd en de verbinding tussen verschillende generaties centraal staan.

Bekijk project

Babelut Workshops

Voor baby’s, peuters en kleuters is muziek één groot experiment. Om hierop in te spelen, organiseert Musica workshops waarin jij als ouder of begeleider samen met je kind een muzikale dialoog aangaat en daarbij alles ontdekt over het geluid van stem en lichaam. De muziekdocent begeleidt jullie en zorgt ervoor dat spontaniteit en spel centraal […]

Bekijk project