Project

Babelut Workshops

Voor baby’s, peuters en kleuters is muziek één groot experiment. Om hierop in te spelen, organiseert Musica workshops waarin jij als ouder of begeleider samen met je kind een muzikale dialoog aangaat en daarbij alles ontdekt over het geluid van stem en lichaam. De muziekdocent begeleidt jullie en zorgt ervoor dat spontaniteit en spel centraal staan.

Je kunt de workshops boeken als eenmalige activiteit of in een reeks van 3 of 4 beurten. Zowel individuen als socioculturele organisaties, scholen en opleidingen zijn welkom.

Hoeveel kost het? Onze basisprijs is 350 euro voor een halve dag (incl. vervoer), met maximaal 3 workshops per halve dag.

Heb je vragen of wil je een workshop boeken? 
Neem contact op via info@musica.be


KOKOON

Beleef muziek met al je zintuigen

Samen met je baby ondergedompeld worden in muziek? Laat je meevoeren in deze warme, zachte cocon van heerlijke klanken, waar muziek en zintuiglijke ervaringen met elkaar versmelten.

Voor wie

Baby’s van 3-9 maanden of 9-18 maanden.

KADANS

Voel muziek met heel je lichaam

Iedereen heeft een eigen manier van klank en beweging combineren. Peuters en kleuters worden tijdens deze workshop uitgenodigd om te bewegen op maat en melodie. Met onze stem drukken we de bewegingen uit, van trrrrrappelen tot een zware BOINNGG.

Voor wie

Kindjes van 18 maanden tot de 3e kleuterklas.

STUIFKLANK

Maak muziek met de wereld om je heen

Klanken vind je overal: in het bos, in je klas, zelfs in de vuilbak … alles maakt geluid, als je maar goed luistert. Met al die klanken componeren we samen een fantastisch nieuw muziekstuk. Zo worden jullie allemaal lid van het grote stuifklank-orkest!

Voor wie

Kinderen uit de 2e en 3e kleuterklas en 1e graad basisonderwijs.

KIEM

De kleine noot die ontsproot

Muziek leeft! En KIEM is een workshop waarin muziek tot leven komt. Uit een muzikaal zaadje ontkiemen betoverende verhalen vol kleurvolle klanken. De kinderen reageren met hun hele lichaam en doen actief mee met instrumentjes of ander materiaal.

Voor wie

Baby’s en peuters van 0 tot 3 jaar (op selectieve locaties ook kleuters van 3 tot 6 jaar).

Activiteiten