Schatten van Vlieg in Het Klankenbos

Het Klankenbos

Tibbedaan, de vriendelijke kabouter, woont diep verscholen in Het Klankenbos. Hij leeft in een uitgeholde boomstam en bereidt in zijn knusse keukentje allerlei gerechten met hazelnoten: hazelnotenpap, hazelnootpuree, hazelnotensoep en hazelnoothachee. Zoals je wel kunt raden, is Tibbedaan wel een beetje uitgekeken op al die hazelnoten!

Ben jij degene die Tibbedaan gaat helpen nieuwe lekkernijen te ontdekken in Het Klankenbos? Wat eten de andere bosbewoners? Spits je oren, volg het pad en verdien een beloning van Tibbedaan! Trek stevige schoenen aan, smeer je neus goed in en vergeet niet een pen of potlood mee te nemen voor onderweg, want de zoektocht vindt plaats in het bos.

Na de zoektocht kunnen de kinderen zich uitleven in de speeltuin verderop. Neem de tijd om te ontspannen en geniet van een drankje in een van de (zomer)bars in de buurt.

Wanneer
Van maandag 1 juli tot en met zaterdag 31 augustus 2024

Waar
Het Klankenbos, Pelt

© Karolien Van Nerum

Het Klankenbos

Het Klankenbos is een fysieke plek: een park in Pelt met achttien fysieke en virtuele klankinstallaties. Sommige staan er tijdelijk, andere permanent. Door haar omvang en toegankelijkheid is deze collectie uniek in Europa. Het Klankenbos inspireert jong en oud om klank en omgeving bewust te ervaren. Rond Het Klankenbos is van alles te doen. Je […]

Bekijk project