Musicaklassen

Beleven Creëren Musiceren

Leerlingen en leerkrachten uit het basisonderwijs werken een week lang met klank en muziek, beweging en dans, met uitstapjes naar andere muzische domeinen. Onder leiding van kunstenaars-docenten en vanuit een jaarlijkse thematiek resulteert elke week in een hoogsteigen dynamiek en een toonmoment met eigen karakter. De leerkrachten raken vertrouwd met de thematiek en aanpak tijdens een inleefdag samen met de docenten.

Praktische informatie

Musicaklassen lopen van maandagmiddag tot vrijdagmiddag in Provinciaal Domein Dommelhof in Neerpelt. 's Avonds en op vrijdag is er ruimte voor activiteiten die je zelf kiest.

Prijs

165 euro per leerling – 130 euro per leerkracht (per 20 leerlingen kan er 1 leerkracht gratis mee)

Inbegrepen: de verplichte inleefdag + Musicaklassen – maaltijden en overnachtingen van maandagmiddag tot en met vrijdagmiddag – een drankje om 11 uur en vieruurtje om 15 uur voor de leerlingen.

Wegens ondermeer de inleefdag voor leerkrachten kan een gedeelte van de kosten als navorming worden ingediend.

Plaats

Provinciaal Domein Dommelhof, Toekomstlaan 5, Neerpelt

Gratis met de klas naar onze locatie? Dat kan dankzij dynamoOPWEG. Klik hier voor meer informatie.

De leerlingen slapen in twee- tot vierpersoonskamers met sanitair op de kamer. Het restaurant bevindt zich bij het verblijfsgebouw. In de onmiddellijke omgeving liggen een speelbos, sportvelden, een speeltuin en een zwembadcomplex.

Info en reservaties

Voor bijkomende informatie of om Musicaklassen te boeken, neem je contact op met Musica via 011 610 510 of info@musica.be.

Bekijk hier previews van de lesmappen