Project

Musicaklassen

Stap met je klas de wereld van muziek in. Musica organiseert een werkweek vol klank, muziek, beweging en dans, voor leerlingen en leerkrachten uit de 2e en 3e graad van het basisonderwijs. Uitstapjes naar andere muzische domeinen vanuit het jaarthema zorgen voor een bijzondere dynamiek en een toonmoment met een geheel eigen karakter. Als leerkracht sta je er trouwens niet alleen voor: de muziekdocenten van Musica hebben de leiding tijdens de werkweek. Aan jou de creatieve taak om een aantal elementen verder uit te werken met je leerlingen. Tijdens een inleefdag introduceren we je bovendien in de thematiek en aanpak.

Kostprijs

175 euro per persoon.

Inbegrepen: de verplichte inleefdag (leerkrachten) + Musicaklassen – maaltijden, vieruurtje en overnachtingen van maandagmiddag tot en met vrijdagmiddag.

Wegens onder meer de inleefdag voor leerkrachten kan een gedeelte van de kosten als navorming worden ingediend.

Gratis met je klas naar onze locatie? Dat kan dankzij dynamoOPWEG. Klik hier voor meer informatie.

Info en reservaties 

Voor bijkomende informatie of om Musicaklassen te boeken, neem je contact op met Musica via 011 610 510 of info@musica.be.

Wanneer 

Musicaklassen lopen van maandagmiddag tot vrijdagmiddag in Provinciaal Domein Dommelhof in Pelt. ’s Avonds en op vrijdag is er ruimte voor activiteiten die je zelf kiest.

Waar 

Provinciaal Domein Dommelhof, Pelt

De leerlingen slapen in twee- tot vierpersoonskamers met sanitair op de kamer. Het restaurant bevindt zich bij het verblijfsgebouw. In de onmiddellijke omgeving liggen een speelbos, sportvelden, een speeltuin en een zwembadcomplex.