Muziekvakantie Gent met Casco Phil 2024 

Muziekvakanties

Roezemoes

Voor alle jonge creatievelingen tussen 6 en 12 jaar staat van 19 tot 23 augustus een verrassend, smaakvol en boeiend programma op het menu. Tijdens Roezemoes serveren we een harmonieuze mix van melodieën, heerlijke ingrediënten en een snuifje filosofie. Samen met docenten van Musica, de muzikanten van Casco Phil en de filosofen van UGent leren we je kinderen onder meer experimenteren met klanken en muziek, gaan we op verkenningstocht door Gent (zelfs per boot!), graven we dieper in de wondere wereld van de filosofie en gaan we samen koken.

Deze muziekvakantie organiseren we samen met Gent Festival van Vlaanderen, Casco Phil en UGent.

Voor wie

Kinderen van 6 tot en met 12 jaar, met of zonder muzikale voorkennis. De jongste deelnemers dienen wel het eerste leerjaar te hebben doorlopen (geboortejaar 2018).

Als je een instrument bespeelt, mag je dit meebrengen.

Kostprijs

175 euro per week (warme maaltijden en gezonde tussendoortjes inbegrepen).

Korting vanaf tweede kind binnen hetzelfde gezin (-10 euro).

Kinderen uit gezinnen met een beperkt inkomen betalen slechts 25 euro, middagmaal inbegrepen (neem hiervoor contact op met Fien Straetmans via roezemoes@festival.be of 0491 45 26 78).

Wanneer 

Maandag 19 tot en met vrijdag 23 augustus 2024.
Elke dag van 9.30 tot 16.30 uur.
Er is opvang van 8.00 tot 18.00 uur.

Waar

Bijlokesite, Gent

© freya van nieuwenhuysen

Muziekvakanties

Samen musiceren is de saus die creativiteit, filosofie en diversiteit met elkaar verbindt. Tijdens deze muziekvakantie maken kinderen en jongeren kennis met muzikale tradities en hun hedendaagse benadering onder begeleiding van een muzikaal ensemble. Een waardevolle week vol verwondering! Tijdens de vakantie wordt enkel gezonde voeding geserveerd. Dankzij de samenwerking met sociale partners maken we […]

Bekijk project