STUIFKLANK Krokusfestival Hasselt

Babelut Workshops

Klanken vind je overal: in het bos, in je klas, zelfs in de afvalbak… alles maakt geluid, als je maar goed luistert. Misschien hoor je wel een olifant, een brullende leeuw… of is het een klein lieveheersbeestje? 
  
Aan de hand van leuke spelletjes ontdek je de gekste geluiden en stuiven de klanken erop los. Samen componeren we een wervelend nieuw muziekstuk. Aan de kant voor het grote stuifklank-orkest! 

Praktisch

13.30-14.30 uur: knutselworkshop voor kind en één ouder: samen maak je de meest diverse instrumenten uit afvalmaterialen. Breng die ook graag zelf maar mee, denk aan ribbelkarton, kroonkurken, kleine metalen voorwerpen, enz. 
14.30-15.20 uur: muziekworkshop voor de kinderen die werken aan een eigen compositie! 
15.30 uur: toonmoment voor alle ouders

Kostprijs

5,00 euro (één ticket geeft 1 ouder en 1 kind toegang tot de workshop, prijs exclusief 2,00 euro servicekosten per bestelling)

Wanneer

Dinsdag 13 en woensdag 14 februari 2024

Waar

cultuurcentrum, Hasselt

Babelut Workshops

Voor baby’s, peuters en kleuters is muziek één groot experiment. Om hierop in te spelen, organiseert Musica workshops waarin jij als ouder of begeleider samen met je kind een muzikale dialoog aangaat en daarbij alles ontdekt over het geluid van stem en lichaam. De muziekdocent begeleidt jullie en zorgt ervoor dat spontaniteit en spel centraal […]

Bekijk project

Activiteiten