Try-out KOKOON+

Babelut Workshops

Duik met ons in de wonderlijke wereld van KOKOON+, waar muziek, dans en verbeelding samensmelten in een onvergetelijke ervaring. Deze try-out is jouw exclusieve kans om als eerste de magie van KOKOON+ te beleven, een betoverend optreden speciaal ontworpen voor kinderen en hun begeleiders. Kom en laat je meeslepen door de harmonie van klank en beweging!

KOKOON+ is geen gewone voorstelling; het is een interactief concert dat gaat over vriendschap en jezelf zijn, perfect voor kinderen van 3 tot 6 jaar. Met getalenteerde artiesten zoals Jacqueline Hamelinck (cello), Jasmien Gys (zang) en Georgia Nicolaou (dans) onder artistieke coördinatie van Loes Bruyninckx, staat KOKOON+ garant voor kwaliteit en inspiratie.

Voor wie

Ideaal voor families (duo’s bestaande uit 1 kind van 3 tot 6 jaar en 1 volwassene) die samen een magisch moment willen beleven.

Duur

+/- 40 minuten

Kostprijs

Deelname aan deze try-out is helemaal gratis.

Reserveren

De voorstelling van 13.30 uur is helemaal volzet, voor de voorstelling van 10.00 uur zijn er nog maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Reserveer snel als je zeker wilt zijn van je plaats.

Neem contact op via loes.bruyninckx@musica.be om te reserveren.

Wanneer

Zondag 17 maart 2024, om 10.00 en 13.30 uur

Waar

Provinciaal Domein Dommelhof, Pelt

Babelut Workshops

Voor baby’s, peuters en kleuters is muziek één groot experiment. Om hierop in te spelen, organiseert Musica workshops waarin jij als ouder of begeleider samen met je kind een muzikale dialoog aangaat en daarbij alles ontdekt over het geluid van stem en lichaam. De muziekdocent begeleidt jullie en zorgt ervoor dat spontaniteit en spel centraal […]

Bekijk project

Activiteiten