Ontdek Babelut Route: introductie tijdens Bright Start International Conference

Babelut Workshops

Bright Start International Conference is een internationale bijeenkomst van vooraanstaande deskundigen op het gebied van opvang en onderwijs voor jonge kinderen. Een niet te missen conferentie voor het bevorderen van de positieve ontwikkeling van jonge kinderen overal.

Muziek naar een jong publiek brengen is een van de pijlers van Musica. Baby’s, peuters en kleuters hebben een bijzondere muzikale gevoeligheid. De veelzijdigheid van muziek zorgt ervoor dat jonge kinderen onmiddellijk benaderd worden als volwaardige deelnemers aan kunst en cultuur. Je moet niet aarzelen om hen onder te dompelen in allerlei soorten muziek. Integendeel, ze zullen er erg van genieten. Samen kunst beleven met broertjes, zusjes, (groot)ouders en andere verzorgers vergroot de emotionele band tussen hen allemaal. Daarnaast stimuleert het een belichaamd begrip van de wereld en is het ook gewoon heel erg leuk.

Tijdens de Bright Start International Conference kan je kennismaken met Musica’s projecten en een aantal kernaspecten van onze aanpak. Via Babelut Route, een muzikaal vormingstraject voor iedereen die met jonge kinderen werkt, leer je de kernaspecten van onze aanpak kennen.

Spreker

Loes Bruyninckx, Musica Impulscentrum

Wanneer

Zondag 5 november 2023, van 10.00 tot 10.30 uur

Waar

Conference: Athene, Griekenland
Lezing: Online

Babelut Workshops

Voor baby’s, peuters en kleuters is muziek één groot experiment. Om hierop in te spelen, organiseert Musica workshops waarin jij als ouder of begeleider samen met je kind een muzikale dialoog aangaat en daarbij alles ontdekt over het geluid van stem en lichaam. De muziekdocent begeleidt jullie en zorgt ervoor dat spontaniteit en spel centraal […]

Bekijk project