Try-out Pizzicato

Babelut Residenties

Op donderdag 30 mei 2024 heeft Musica Impulscentrum een try-out gepland met Julie Michael, een getalenteerde violiste die een nieuwe, interactieve versie van haar ‘Pizzicato’ zal presenteren. Pizzicato biedt een mini-concert aan dat de jonge luisteraars op actieve wijze betrekt bij de voorstelling en hen de mogelijkheid geeft om samen met de muzikante te experimenteren. Het eerste leerjaar van de Jaak Tassetschool uit Pelt neemt deel aan deze unieke ervaring, waarbij kinderen de altviool op een heel andere manier zullen leren kennen. 

De try-out maakt deel uit van Julie’s vijfdaagse residentie bij Musica. Met de hulp en coaching van Musica herwerkt Julie haar originele compositie naar een boeiende en interactieve performance, waarbij kinderen zelf aan de slag kunnen met een speciaal ontworpen snaarinstrument.

Wanneer

Donderdag 30 mei 2024

Waar 

Provinciaal Domein Dommelhof, Pelt

Babelut Residenties

De Babelut Residenties geven jonge muzikanten de kans om een nieuw aanbod te ontwikkelen voor jong publiek met coaching van Musica. Het resultaat kan allerlei vormen aannemen: klankinstallatie, concert, muziektheater, workshop,… Laatste edities 2021

Bekijk project

Activiteiten