Première KOKOON+

Babelut Workshops

Duik met ons in de wonderlijke wereld van KOKOON+, waar muziek, dans en verbeelding samensmelten in een onvergetelijke ervaring. Deze première is jouw exclusieve kans om als eerste de magie van KOKOON+ te beleven, een betoverend voorstelling speciaal ontworpen voor jonge kinderen en hun begeleiders. Kom en laat je meeslepen door de harmonie van klank en beweging!

KOKOON+ is geen gewone voorstelling; het is een interactief concert dat gaat over vriendschap en jezelf zijn, perfect voor kinderen van 2 tot 6 jaar. Met getalenteerde artiesten zoals Jacqueline Hamelink (Cello), Jasmien Gys (zang) en Georgia Nicolaou (dans) onder artistieke coördinatie van Loes Bruyninckx, staat KOKOON+ garant voor kwaliteit en inspiratie.

KOKOON+ is een concept van Musica Impulscentrum
KOKOON+ is een coproductie van Musica en Sounding Bodies

Voor wie

Ideaal voor families (duo’s bestaande uit 1 kind van 2 tot 6 jaar en 1 volwassene) die samen een magisch moment willen beleven.

Duur

+/- 40 minuten

Kostprijs

8 euro per persoon

Tickets

Max. 2 volwassenen per kind, elke deelnemer dient een ticket te kopen, dus zowel kinderen als volwassenen moeten in het bezit zijn van een eigen ticket.

Bij het boeken van een ticket voor de première van KOKOON+ op zaterdag 8 juni 2024, ga je ermee akkoord dat de beelden gemaakt tijdens de voorstelling, worden gebruikt voor promotionele doeleinden.

Wanneer

Zaterdag 8 juni 2024, om 14.30 en 16.30 uur.

Waar

Cultuurcentrum ‘t Getouw, Mol

Babelut Workshops

Voor baby’s, peuters en kleuters is muziek één groot experiment. Om hierop in te spelen, organiseert Musica workshops waarin jij als ouder of begeleider samen met je kind een muzikale dialoog aangaat en daarbij alles ontdekt over het geluid van stem en lichaam. De muziekdocent begeleidt jullie en zorgt ervoor dat spontaniteit en spel centraal […]

Bekijk project