SoundMine concert Antwerpen

SoundMine

Tijdens de internationale compositiestage SoundMine 2022 gaven Wim Henderickx en Diederik Glorieux jonge componisten een intensieve coaching op topniveau. Vanuit hun passie voor componeren en creëren verlegden de jonge componisten vijf dagen lang de grenzen van hun eigen muzikale verbeelding. Componisten en klankkunstenaars Jorrit Tamminga en Gilles Doneux dompelden hen onder in de wereld van de elektronische muziek.

Dankzij het Antwerp Symphony Orchestra krijgen zij nu de kans hun werk te repeteren en op het podium te zien met groot symfonisch orkest. Hoor hun werk tot leven komen dankzij het Antwerp Symphony Orchestra.

Kostprijs

Gratis, reserveren verplicht

SoundMine is een concept en product van Musica Impulscentrum in samenwerking met het Antwerp Symphony Orchestra, HERMESensemble, Centre Henri Pousseur en Matrix [Centrum voor Nieuwe Muziek].

Wanneer

Zaterdag 3 juni 2023 om 20.00 uur

Waar

Koningin Elisabethzaal, Antwerpen

© Marc Ras

SoundMine

Een groep veelbelovende jonge componisten verlegt vijf dagen lang de grenzen van de eigen muzikale verbeelding, met deskundige coaching van de beste kunstenaars en docenten. Klinkt je als muziek in de oren? Dat is het ook! SoundMine is een internationale stage waarmee we componisten hun kwaliteiten nog verder helpen ontplooien. We verkennen nieuwe stijlen en […]

Bekijk project