Babelut Parcours @ASTRA Pelt (première)

Parcours

Het heelal is prachtig en er valt veel te ontdekken. Er zweeft van alles rond: steen, stof, gas, ijs, manen, sterren en planeten. Maar wist je dat het ruisende heelal ook geluid maakt? Speel en ontdek de muziek uit de ruimte samen met drie internationale topmuzikanten. Kinderen en (groot)ouders worden zelf ruimtevaarders die actief aan de slag gaan tijdens de voorstelling en aanpalende klankentuin. Tot aan de zon en terug met Babelut Parcours @ASTRA!

Regie: Helene Bracke – Scenografie: Helene Bracke en Tijl Wellens – Compositie: Wim Henderickx – Vormgeving compositie: Diederik Glorieux – Vormgeving electronics: Jorrit Tamminga – Uitvoerders: Danae Bletsa (zang), Birgit Eecloo en Joeri Wens (slagwerk)

Babelut Parcours is een concept van Musica Impulscentrum. @ASTRA is een coproductie van Musica en C-TAKT.

Voor wie

Kinderen van 0-5 jaar en hun (groot)ouders of begeleiders (gelieve de leeftijdsgrens voor de kinderen strikt te respecteren)

Duur

90 minuten

Kostprijs

12 euro per persoon

Tickets

Liefst max. 2 volwassenen per kind, elke deelnemer dient een ticket te kopen, dus zowel kinderen als volwassenen moeten in het bezit zijn van een eigen ticket.

De voorstellingen op zondag zijn uitverkocht!

Wanneer

Zaterdag 25 & zondag 26 november 2023, telkens om 10.00, 13.30 en 15.30 uur

Waar

Provinciaal Domein Dommelhof, Pelt

© Karolina Maruszak

Parcours

Ga je mee op tour? Babelut Parcours is een muzikale ontdekkingsreis voor kinderen van 0 tot 5 jaar. Artiesten en muzikanten nemen de kinderen en hun ouders/begeleiders mee op een belevingstraject boordevol muzikale interactie, muziektheater en klankinstallaties. Zo prikkelen we alle zintuigen en zetten we de jonge oren op scherp. Tweejaarlijks werken we samen met […]

Bekijk project