Nieuws

Breng avontuur in huis en verrijk jouw leven!

Vanaf 1 september 2023 breiden we ons team uit met twee nieuwe vrijwilligers. We zoeken een gastgezin in de buurt van Pelt, bij voorkeur in Noord-Limburg, om Fernando Tarrancón uit Spanje een thuis te geven voor het hele jaar.

Maak kennis met Fernando

Fernando heeft een passie voor muziek, pianospel en het voordragen van poëzie op open podia. Fernando heeft besloten om zijn baan in Spanje even opzij te zetten en als vrijwilliger nieuwe avonturen te beleven.

Bekijk hiernaast de video waarin Fernando zich aan jou voorstelt.

Wat Fernando verwacht

Tijdens zijn verblijf in België kijkt Fernando ernaar uit om onze cultuur te ontdekken, Nederlands te leren en nieuwe mensen te ontmoeten. Maar bovenal hoopt hij een hechte band met zijn gastgezin op te bouwen. Fernando staat bekend om zijn zorgzaamheid en verantwoordelijkheid, zowel voor anderen als voor de spullen om hem heen. Zoals hij zelf zegt, heeft hij “lots of love to give”!

Wat wij bieden

AFS Vlaanderen dekt zijn medische en persoonlijke uitgaven. Fernando ontvangt een dagelijkse toelage om in zijn vrije tijd van te genieten.

Contacteer ons

Heb je vragen of wil je graag deelnemen aan dit geweldige avontuur? Neem snel contact op met info@musica.be en verwelkom Fernando in jouw wereld.

In de kijker